Tietoa meistä

Olemassa on henkilökohtaisen kasvun ja hyvinvoinnin palveluita tarjoava yritys, joka keskittyy meditaatioon ja joogaan. Tarjoamme kaikille avoimia yksilö- ja ryhmä tilaustunteja, yksilövalmennusta sekä erilaisia työpajoja ja tapahtumia. 

Toimintamme tavoitteena on auttaa ihmisiä löytämään kehonsa ja mielensä välille yhteys sekä luomaan vahva tunneyhteys itseensä.


Ihanaa, että olet löytänyt sivustollemme.

Olen Noora. Nuoruudesta asti olen ollut kiinnostunut ihmisen toiminnasta kokonaisvaltaisesti. Miten elämä muovautuu ja kuinka vuorenhuipulle on monta polkua. Tästä kiinnostuksestani olen ammentanut paljon voimaa omalla tielläni mennäkseni eteenpäin, vaikka esteitä tielleni onkin osunut.

Oma tarina poikkeaa kovasti valtaväestöstä. 19-vuotiaana kävin lähellä oman elämäni loppumista, koska jouduin osalliseksi auto-onnettomuuteen. Tästä kuntoutuneena ja elämäni uudelleen rakentaneena haluan auttaa myös sinua, koska kaikki on mahdollista oikeiden työkalujen löytyessä.

Sipulinkuorinta ja uusien tapojen opettelu ei aina ole helppoa, mutta intohimoni on auttaa sinua matkallasi kohti sinua omien kokemuksieni ja koulutuksistani saamieni oppien avulla.

Toisin sanoen olen intuitiivinen, herkkä ja myötätuntoinen äiti, joogaopettaja ja tunneohjaaja auttamassa sinua löytämään pysyvän herkkyyden ja rakkaudentilan tässä muuttuvassa maailmassa kohti kultaisempia aikoja.

-" Autan arjen puristuksissa kampeilevia ihmisiä kohti tasapainoisempaa elämää."

Rakkaudella

-Noora

Pahoittelut, päivitämme vielä sivujamme.  

Luo kotisivut ilmaiseksi!