Mitä on olla olemassa omalla autenttisella tavallasi?

Mitä voin tarjota sinulle. -Noora

Kaikki on mahdollista kun vapaudut haitallisista uskomuksistasi. Olemme täällä auttamassa sinua matkallasi kohti harmonista elämääsi. 

Kundaliinijooga

Kundaliinijooga on dynaaminen ja meditatiivinen teknologia, jonka tarkoituksena on vapauttaa yksilön potentiaali. Se on polku kaikille, jotka haluavat selviytyä menestyksekkäästi aikamme haasteista.

Kundaliinijoogan teknologia tarjoaa apua monella eri tasolla fyysisesti, mentaalisesti ja henkisesti.

"-Parasta on se, miten kundaliinijooga vaikuttaa joka tasolla: niin fyysiseen kehoon kuin mieleen ja sieluunkin. Kundaliinijooga on opettanut mielen hallintaa sekä lisännyt mielen joustavuutta, antanut perspektiiviä ja opettanut laajentamaan katsontakantaa eri asioissa, auttanut hyväksymään erilaisia tunteita ja tuonut joskus vähän epämiellyttäviäkin tunteita käsiteltäväksi, kun niitä on vähän "pöyhitty". Usein tunnin jälkeen on kuitenkin hyvin levollinen, jopa raukea olo."

Tunnelukkotyöskentely

Tunnelukko on lapsuudessa opittu haitallinen käyttäytymis-tai ajattelumalli, eli uskomus. Aktivoituessa nämä mallit haittaavat elämästä täyttä elämää tai toimimaan autopilotilla ilman käsitystä itsestä tai todellisista tapahtumista. 

Tunnelukkotyöskentely tuo ymmärrystä oman ajattelu- ja käyttäytymismallin ymmärtämiseen ja tietoista läsnäoloa omaan toimintaan.

"-Laajakatseista ohjausta suurella myötätunnolla. Paljon oivaltavia hetkiä, joita itse en olisi oivaltanut ollessani liian kiinnittynyt omiin ajatusmalleihini yksinkertaisten tehtävien ja esimerkkien kautta."

Ohjattu meditaatio

Meditaatio- ja hengitysharjoitukset. Meditaatiolla voimme vaikuttaa aina fyysisestä kehosta kohti energiakehojamme ja universaalia tietoisuutta. 

Kundaliinijoogassa on rikas meditaatio- ja hengitysharjoitus valikoima. Voimme katsoa elämäntilanteellesi sopivan meditaation tai hengitysharjoituksen tuomaan tietoista läsnäoloa ja tasapainoa. Vai kutsuuko sinua kenties oman elämäsi luominen meditaation kautta, hengityskapasiteetin lisääminen tai aikamatka? Nämäkin on osa meditaatioharjoituksia

  "-Löysin nopeasti meditaation voimaannuttavan vaikutuksen ja nykyään teen myös lyhyitä meditaatioharjoituksia kotona."

Läsnäolo

Tunnetko ehkä selittämätöntä ahdistusta, josta haluaisit jutella tai etsitkö paikkaa jossa tulisit kohdatuksi juuri sinuna?  

Olen läsnäolevasti juuri sinua varten.

Voimme kohdata ja kuulla toisemme aidosti ja luottamuksella. 

Pienen juttelun jälkeen voimme koota sinulle oman työkalupakin juuri sinun tarpeisiisi, jos tämä kutsuu sinua. 

  "-Ohjauksesi on lempeää mutta jämptiä, ja puheesi on hyvin rentouttavaa sekä miellyttävää kuunnella."

Mitä voin tarjota sinulle - Tiia

Olemme täällä kohtaamassa juuri sinut. Olen auttamassa sinua kohtaamaan tunteesi juuri siinä elämäntilanteessa, jossa juuri olet, turvallisesti ja luotettavasti. Kohti omaa autenttista itseäsi.   "Minä näen sinut, minä kuulen sinut, minä tunnen sinut", Valolla ja rakkaudella Tiia 

Kehorentoutus, ryhmä sekä yksilö.

Meditaatio on apuna kehon -ja hermoston rauhoittamisessa. Se on apuna silloin, kun mielen hälinä yltyy ylivoimaiseksi. Meditaatio on siis apu, löytää tasapaino mielen -ja kehon välillä. se on apuna laskeutumiseen kehoyhteyteen. Kun elämme kehossa, emme mielessä ja sen tarinoissa elämä on harmonisempaa. 

"Meditaatio on oman pään sisäisen varashälyttimen hiljentämistä, josta ei ole ollut edes tietoinen ennen kuin se on hiljaa."

Meditaatiolla on lukemattomat terveysvaikutukset, jota myös länsimaalainen lääketiede todistaa. 

Parannetaan siis sinun unenlaatua, hermoston kantokykyä, kykyä vastata elämän haasteisiin. Vähennetään stressiä ja lisätään keskittymiskykyä.

Voimme tehdä tunnemeditaatioita, meditaatiomatkoja tai vaikka vain levätä kehossasi tarkkailija. Tarkkailla kaikkea sitä mitä kehossa, hengityksessä ja mielessä tapahtuu.

Tervetuloa tälle ainutlaatuiselle meditaatiomatkalle yksin tai ryhmässä.  

Tunnetietoisuusohjaus

"Kun tulet tietoiseksi tunteistasi, tulet tietoiseksi itsestäsi."

Tunnetietoisuusohjaus on menetelmä, jossa pääset matkalle itseesi. Menetelmä, jolla tulet tietoiseksi siitä sisäisestä lapsesta, joka juuri nyt kaipaa huomiotasi. 

Tunnetietoisuus on yhdistelmänä uskomaton työkalu. Yhdistäen meditaatiomatkoja, tunteita, irtipäästöjä, vapautumista, hermoston puhdistusta, fyysisten vaivojen juuri syille pääsyä ja energiapuhdistusta. 

Tutustutaan yhdessä turvallisesti tressiraktioihisi ja päästetään irti, jotta voit elää juuri sinunlaistasi elämää. Elämää, jossa on enemmän rauhaa, iloa ja rakkautta. Kyllä, kuulostaa ihanalta!

Turvallinen ja luotettava tila, jossa keho saa liikkua ja päästää irti kaikesta siitä, mikä ei enää palvele juuri sinua. Usein jo se,että joku kuuntelee ja on läsnä auttaa meitä eteenpäin menemisessä. Usein jo omien ajatusten tarkkailu toiselle puhumalla, saa aikaan suuria oivalluksia. 

Tunnetietoisuusohjaus voidaan toteuttaa lähitapaamisessa tai etänä puhelimitse/videoyhteydellä.

"Olet OLEMASSA juuri itseäsi varten."


Reiki -ja energiahoidot

Lähi -ja etähoitoina.

"Kaikki on energiaa, joka värähtelee omalla ainutlaatuisella tavallaan".

Jokainen hoito on jokaisella kerralla ainutlaatuinen ja erillainen. Hoidoissa ei nouse esille mitään, mitä hermostosi ei ole valmis vastaanottamaan juuri sillä hetkellä. Alkuun voit vain maata rentoutuen ja antaa hoidon tapahtua. 

Tärkeintä on,että pidät mielesi avoinna ja uteliaana. Ole utelias vastaanottamaan ja tutkimaan uutta. 

Hoidan kokonaisvaltaisesti "virrauttaen" sinulle tai voimme keskittyä chakrapuhdistukseen.

Rentoudu ja nauti matkasta. 

Lapset, nuoret ja aikuiset

Olen äärettömän kiinnostunut ihmisyydestä ja sen kokonaisvaltaisesta kuvasta, läpi elämänkaaren vauvasta vaariin.  Elämä on uskomaton matka, jossa kaikella on tarkoituksensa ja jossa kaikki vaikkuttavat kaikkeen. 

Energiahoidoista, läsnäoloharjoituksista sekä tunnetietoisuudesta on suuri apu myös lapsille, että nuorille. 

Tietoisuusharjoituksilla voidaan edistää tressinsäätelyä, emotionaalista tasapainoa, itsetuntemusta, itsetuntoa sekä vähentää ahdistusta ja impulsiivista käyttäytymistä. 

"Tule tietoiseksi itsestäsi, tule tietoiseksi ympäristöstä." 

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää syventäen.

- Noora ja Tiia -